Правила за писане в...
 
Notifications
Clear all

[Closed] Правила за писане в раздел; Купувам/Продавам/Заменям

 
bustA
(@admin)
Admin

Правила за писане в раздел; Купувам/Продавам/Заменям

№1. Писането на български език  задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

№2.Всяка обява във форума трябва да съдържа:

 - заглавие на темата, започващо със съответно Купувам: или Продавам:

- продаваният/купуваният артикул/и

цена за която желаете да продадете/купите дадения артикул/и (по договаряне и цени от 1 лв. "за протокола/правилата" не са разрешени)

задължително начин за връзка извън форума (телефон, skype, дискорд , e-mail) и населено място.

- задължително е да имате снимка/и на това, което продавате (не е задължително при обяви за купуване)

№3. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

№4. Забранява се пускането на обяви от търговци и фирми без предварително споразумение или договор за реклама във форума (отстъпка за членовете на клуба или заплащане на рекламата).За повече информация, моля свържете се с Администратор.

№5. Забранява се публикуването на ново мнение от автора, на периоди по-малки от 7 дни. Това не важи в случай, че автора предоставя нова информация (снимки, цена и т.н.).

№6. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

№7."Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

№8. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно.

ВАЖНО !

№1. При нарушение на една от горните точки, обявите  могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
№2. Потребители, за които се установи, че са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Topic starter Публикувано на : 27 август 2022 12:46
RazieL reacted
Share: