Правила на форума
 
Notifications
Clear all

[Closed] Правила на форума

 
bustA
(@admin)
Admin

Правила на Форума

№1: Писането на кирилица е задължително. Латиницата може да се ползва само и единствено при ползване на думи и назования от чужди езици, също е  забранено  да замествате буквите с числа или най-различни символи.

№2: Заглавието Ви трябва да е точно и ясно. Заглавия от рода на "Помощ" "Предложение" "Проблем" и т.н ,ще бъдат директно изтривани.

№3: Темата, която пускате трябва да бъде в правилният раздел.

№4: Създаването на напрежение и излишните спорове са напълно забранени. Обидите, псувните, заплахите, грубото държание и неуважение към останалите потребители е недопустимо.

№5: Забранява се всякакъв вид на порнографско и расистко съдържание, както и дискриминация поради каквато и да е причина.

№6: Забранява се регистрирането на повече от 1 потребителски акаунт за едно IP.

№7: Забранява се писането на всяка дума с главна буква, или изцяло писането само с главни букви[caps lock] приема се като повишаване на тон.

№8: Забранено е пускането на два поста един след друг, или така наречения bump. Използвайте бутона "Промени".

№9: Забранени са постовете, които съдържат само offtopic и емотикони.

№10: В разделите за предложения за сайта/форума/сървърите, е задължително, при даването на Вашият глас За; Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат аргумент, ще бъдат променяни или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор.

№10: Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike.

№11: Забранява се използването на всякакви цинизми и подигравки (дори и не в прав текст).

№12: Забранява се рекламирането на сайтове свързани с Counter-Strike или какъвто и да е друг вид сървъри за игра, нарушението води до БАН.

№13: Забранено е да се изявявате като модератор във форума, тоест да карате потребителите да спазват правилата и да им държите сметка за нарушение на дадено правило. За тази цел е предназначен бутонът за докладване.

№14: При копиране на теми или взимане на информация от други сайтове сте длъжни да предоставите името на оригиналния автор и източника. Промяната на името на автора на чужди изработки е абсолютно забранено.

№15: За да си редактирате профила е необходимо да имате минимум ЕДИН пост/отговор във форума

 
Екипът на Ma3x.info запазва правото да променя правилата по всяко време.

Topic starter Публикувано на : 20 август 2022 08:04
Bo7maN and RazieL reacted
Share: